Smit en Partners

Smit Velsen biedt ondernemers uit het MKB in de IJmond een pakket kennis en ervaring van meer dan dertig jaar. Met elk een eigen specialisme en daarom samen het hele gebied bestrijkend waar ondernemers van starters tot degenen die aan bedrijfsopvolging of beëindiging denken behoefte aan hebben.

Smit Velsen is gespecialiseerd in het verzorgen van administraties, geven van belastingadviezen, het samenstellen van jaarstukken, het controleren van boekhoudingen, het verzorgen van alle fiscale aangiftes alsmede van loonadministraties, het begeleiden van interne bedrijfsreorganisaties, fusies en overnames, de al genoemde bedrijfsopvolging en het uitvoeren van marktanalyses, financiële bedrijfs- en marktanalyses en het samenstellen van bedrijfsplannen.

Startersbegeleiding is hen op het lijf geschreven. Van het verzorgen van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot de begeleiding bij het passeren van oprichtingsaktes van Besloten Vennootschappen, Stichtingen of Verenigingen bij de notaris.

Daar waar behoefte is aan administratieve ondersteuning, stellen wij medewerkers beschikbaar om aan die behoefte te voldoen.

Bijvoorbeeld voor het verzorgen van de debiteurenincasso’s (inclusief facturatie) en van telefonische receptiediensten. Daardoor is een eenmansbedrijf altijd bereikbaar zonder steeds de mobiele telefoon te hoeven beantwoorden.

Waar nodig maakt Smit Velsen gebruik van hun uitgebreide netwerk voor intercollegiaal overleg. Daarbij kunt u denken aan een samenwerking met accountants, fiscalisten, advocaten, etc.

Mede door hun omvang en werkwijze hechten zij aan een persoonlijke benadering van hun klanten en streven zij een hoge kwaliteit van dienstverlening na onder andere door permanente educatie van hun medewerkers, maar tevens hun overhead laag te houden waardoor hun tarieven beduidend lager kunnen zijn t.o.v. collega’s.

Hun eigen laagdrempelige opzet maakt hen daardoor tot een krachtig advies- en administratie- en belastingadvieskantoor in de gehele IJmond!

 
boot

Bekend gezicht, nieuwe naam

Smit Velsen B.V.
Kennemerlaan 89
1972 EJ IJmuiden
T 0255-524764
F 0255-520937